2019 

28/12 Snart slut på turbulenta 2019...Idag blev det bestämt, vita söta Lucia flyttar till sin släkting SE*LittleFarm Emilo på Öland, det är vi jätteglada för och familjen också, en perfekt kombo.

Julen har varit lugn, nu kommer visst kylan, för här har det varit svårt att få upp värmen idag. Björnligan föddes i Nov och nu är det bara honan kvar som också söker egen familj. Vi hoppas på ett bra hem till henne.

28/10 Det har varit tokigt med tekniken och surf sista månaden. Så därför dålig uppdatering... Nu har busungarna flyttat till sina familjer. Men 13/9 föddes den vackraste prinsessan här hemma, en vit liten tjej. Vi kommer att leta rätt familj till henne för hon väldigt kär för oss...

3 sep Nu är det full fart på alla kattungarna, de är väldigt tidiga med allting. De är nu snart 9v, 6v och 5v. Nu är det bara söta Olivia kvar som söker sin egna familj. 

16 aug nu är det baby-boom i huset, vi har kattungar på 6v, 3v, och 2v. De äldsta är det full fart på, de andra tittar på och kommer snart ansluta sig till deras lek. Några har blivit tingade och resten letar sina egna familjer.

6 Aug Nu har vi fått bebisar på Vår lilla Gård, 3 kullar både mödrar och barn mår bra. Bell & Harry fick sist och dom lägger vi ut på bild när de öppnat ögonen. De äldsta Sonny & Cher är nu snart 5v och är som gulligast när de ska upptäcka allt i mitt sovrum. 


11 Juli Kattungar födda 5 juli, vi lägger ut mer info samt bilder när de är ca 10 dagar. Vi har varit på utställning med våra kattungar SoHo o Avici och de fick jättefina resultat och tyckte det var helt ok att vara på utställning för andra gången i sitt liv ;). Brooklyn flyttade till sin nya matte 25 maj och trivs bra i sitt nya hem med både katt- & hundkompisar.


25 April Nu har Busungarna flyttat till sina egna familjer, de är saknade me n de får de allra bästa hemmen så jag är så glad för det. SoHo och Avici stannar kvar hemma för att utvärderas. Brooklyn är fortfarande Till Salu (se under kattungar) hon önskar också en egen familj.

 

2 Feb veckorna bara springer iväg och vi med dem...Bus är bara förnamnet på alla fyrbenta småungar just nu. Vi har varit på utställning hos Nerk i Örebro och där gick det bra Antika tog sina 2 Cert i klass 5 och Bell samt Iza (våra ungdomar o Antikas döttrar) fick Ex1 båda dagarna. Både Antika o Iza var uppe för NOM på söndagen men ingen gick vidare. Det gjorde ingenting för Matte ville kunna utnyttja tidig hemgång i snöovädret, vi kom hem säkert i mycket halka. Nu är det bara Broadway & Brooklyn som söker sina egna familjer.

20 Jan Alla från NY-kullen är nu uppe i sängen hos mig samt de låter som ett gäng elefanter när de springer omkring på golvet ha ha… de är väldigt mkt vanlig mat nu, mamma Amarone vill minska på sin tunga mage och det är helt förståeligt. Parfymkullen är inte så glada i mat fast deras mamma vill de ska börja äta...De är nu 3 st kvar som letar sina egna familjer, vi hoppas på de finns därute. Dags för första badet snart, några har redan badat pga de har förmåga att trampa i 2:an de gjort i lådan. Men alla är så duktiga att gå på lådan.


12 Jan Nu börjar det bli full fart på på New York kullen och Brooklyn var den första som klättrade upp i sängen hos mig, fast alla fick klorna klippta i veckan. De äter både mousse o hårdisar o plaskar i vattnet nu... Parfymkullen går också omkring på golvet men deras magar är så tunga av mamma Tess mjölk så det går väldigt sakta...ha ha. Vikterna går stadigt uppåt på alla det är vi jättenöjda med.

6 Jan God Fortsättning !! I fredags plockade jag bort tomtarna med hjälp av katterna här hemma. Det är nog första gången jag tar bort dem så tidigt, men det är nog för det att det inte är någon snö.... Annars har julen här varit ända till Påska och det på fullt allvar ;) Kattungarna växer och frodas. New York kullen har börjat gå omkring i rummet o mamma Amarone har fullt styr att hålla reda på alla 7, men hon gör ett fantastiskt jobb.

 

Tess 2 Parfymkillar växer och är runda som korvar så söta. De har fått en ny stor bolåda med sköna filtar i.

NY kullen har fått mitt vita fårskinn och tycker det är så mysigt att ligga




ön 8 jan nu har Sagokullen fått sin första spruta inte ett pip sade tjejerna. Båda får nu trevliga familjer som de flyttar till om några veckor. Dessa två söta tjejer är jag mycket fäst vid själv så samma kombo kommer att göras i repris :). Snart väntar årets första utställning, det blir vår egna avkommor som förhoppningsvis visar framfötterna Vito & Amarone.

Ons 28 dec full fart på Sagokullen de växer ordentligt nu och har börjat äta vanlig mat mer än mammas mjölk. De har haft sitt första besök. De blir 8v 29dec och snart dags för första sprutan som nu ges vid 9v ålder. Övriga flocken har en skön vintersemester med utevistelse o skogspromenader med oss. Maria löper för fullt så det är mkt gap här hemma.

Fredag 2 dec

Vi har fått nya kattungar på Gården. Sagokullen föddes 3nov-16 2 st söta silvertjejer med mkt vitt. SE*Littlefarm Tingeling & SE*Littlefarm Törnrosa. Vi kommer snart att lägga ut bilder på godingarna...

I övrigt så har vi fått stora mängder snö som vanligt på vår Gård och katterna busar för fullt i snön. Antika är klar med mamma rollen nu och vill ständigt vara ute och jaga diverse smådjur, idag hade hon en talgoxe i munnen och skulle komma in med...

Vi har en avelshona till salu ring/maila för mer info.

********************************************************************

Nu har mina katter ett långt Jul uppehåll från utställningar. Vi planerar ev en kull till på Julia & Sigge, vi får se vad dom bestämmer ;)

Helgen 12-13 nov var vi på Utställning i Tånga Hed med Vito & Julia och båda fick fantastiska bedömningar, tog flera titlar och Julia var i final för Best in Show. Julia är nu stoppad i Sverige för utst o för att hon ska kunna bli Internationell Champion så behöver vi ställa utanför Sverige.

3 Nov föddes nya ljuvliga kattungar hos oss. Bilder kommer senare när de blivit större.

V45 Då har alla kattungar flyttat till sina egna hem. Amarone bor kvar hos oss för att utvärderas för avel.

V43 Bes,vacc nr 2 o chip allt gick lysande. Bad för 3 st kattungar som ska flytta o ingen sa ett enda pip. Chianti, Cupido o Libertas har nu flyttat och vi önskar dem lycka till i sina nya hem. Alla har också denna vecka fantastiska vikter. Barolo stannar ett litet tag till samt Amarone som vi själva utvärderar om hon ska stanna och en vacker dag ta över efter mamma Antika :)

V43 Klor klippta igen gick mkt bra. 25okt Bes, vacc nr2 samt chip o alla tog det hela med ro, såklart pipas Cupido sa lite, men ändå ett väldigt litet pip ;) Veterinär tyckte alla vara väldigt fina kattungar. Nu när vi är i vecka 12 är de redo för sina nya familjer ett bad väntar först före leverans. Tänk så mkt en liten katt får vara med om...

V41 Det är full fart och de springer runt i hela huset. Alla kattungar har nu fått egna familjer och vi är jätteglada. Amarone utvärderas ännu av mig, kan bli ledig senare. Kattungarna är nu avmaskade. Snart är det dags för första badet....

V40 och nu är kattungarna 9v har fått sin första vaccin spruta inte någon sa ett pip. Vikterna är fortfarande stadigt ökande vilket är toppen. Det är full fart på dem när de får komma ut och vara i hela huset. De springer och leker mest gillar de att springa upp o ned i trappan...Busa med mamma Antika är också väldigt roligt.

V39 Kattungarna är nu 8v det är full fart på de små liven, nya vikter o bilder är upplagda. Och jag lyckas inte få bilderna stående så ni får ha överseende, tills jag får hjälp av supporten för min hemsida ;) Nu är det 2 tjejer kvar som söker egna familjer och vi hoppas på att de också får mysiga hem att flytta till....

Kattungarnas klor är klippta första gången och det gick jättebra, de undrade lite vad jag höll på med. Men alla var lugna. Nya 8 v bilder kommer att läggas ut nu v39. Alla går upp bra i vikt fortfarande.

Kattungarna önskar nu besök för att hitta sina egna familjer att få flytta till.

Helgen 17-18sep var det utställning i Göteborg och Julia blev Champion !!! plus en massa andra priser tog hon hem, BIV, Nom2 o Juniorhandler alltså sin Matte fick tävla med henne och de Vann!! Vito var på sin första utst och han var så duktigt han klippte hem en Ex1 o Ex2.a

Kattungarna växer o det är full fart på dem busar och lever rövare :)

11/9 Nya vikter inlagda på Kattungarna vägda nu ikväll.

Bilder på Kattungarna ur Italienska Kullen inlagda!

Det här hänt lite här sen sist... ;)

Vi har fått flera kattungar i familjen samt några vuxna har också flyttat in!

Just nu har vi 5 stycken 4 veckors nallebjörnar här hemma.

Vi kommer under veckan lägga upp bilder och status på dem det är 3 tjejer och 2 killar. Och vi kallar dem Italienska Kullen.

Vi har också förlorat vår underbara Zorro vilket fortfarande är mycket hårt för mig. Men han finns på en vacker plats hemma på vår Bondgård tillsammans med Juni som han gillade så mycket.

 

 

 

 

 

 

2015

 

1 feb Joe har flyttat till en härlig familj i Blekinge. Julia stannar hos oss och utställning är planerad för henne för att se vad domarna tycker :). Hon är mkt lik sin pappa Charlie och har ett helt underbart temperament.

4 jan Joe är reserverad och Julia utvärderar jag för ev stanna hos oss i katteriet.

4 jan Jag har varit dålig med uppdatering, det är nu 2 kattungar kvar en kille och en tjej. De växer bra och är nu 9 v det är fullt ös som Piff o Puff upp o ned i julgranen. De är mkt duktiga på rutiner och sover när vi släcker på kvällen. Och naturligtvis i våra sängar :)

2014

24 dec Ayla fick tyvärr 2 st Änglar på Julafton. Båda var mkt fina inga fel, men ibland vill moder natur annorlunda än oss. Men hon mår bra och har blivit extra mamma för Joe & Julia. Ayla ska paras på nästa löp.

02 nov kattungarna växer på sig, Juni har mängder med mjölk, nu väger de 200 g, 175, 150 g. Färgerna är lite diffusa än så länge så vi återkommer om det. Vi såg också fel det 2 killar o 1 tjej ;)

01 nov KM i Calmare Kattklubb, Zorro  & Charlie se under show.

31 okt Nu har de kommit 3 st fina kattungar, se under fliken kattungar.

26 okt Kattungar  efter Juni & Charlie beräknas komma!!

13-15 okt parning mellan Ayla & Charlie igen, hoppas det tar denna gång :)

11-12 okt utställning i Nyköping Charlie, se resultat under show.

4 okt utställning i Karlshamn Charlie, se resultat under show.

 

Kattungar se under planer!!

Juni - Oktober semester för våra katter och parning!

30 Juni utställning CK Kalmar egna klubben Ayla & Charlie, se under show.

3 Maj utställning i Gislaved Charlie, Juni o Zorro se under show.

22-23 Feb utställning i Kristianstad Charlie o Juni se under show.

16 Nov KM i Kalmar Calmare Kattklubb

Klubbutställning på CK där tävlade Ayla, Juni och

lilla Charlie. Ayla som var regerande klubbmästare

förlorade titeln till en mkt vacker Perser. Juni vann över Ayla i bästa Mco-hona. Charlie levererade;

BIR, Bästa Junior Total och NOM men blev slagen

i Best in Show. Nu har mina katter semester till

februari. Ayla kommer att ha en lång utställningspaus.

 November 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  26-27 Okt WW2013 Aalborg Världsutställning

Båda mina tjejer var kvalificerade och vi har längtat

till denna utställning. Ayla tog sin titel Internationell

Champion min fina tjej. Juni var lysande och tog en

Ex3. Jag är så stolt o glad. Det var en mkt trevlig utst.

Tack Danmark!! Mer bilder kommer från WW2013.

 

 

Oktober 2013

 

28 Sep.

     Charlies första utställning blev i Göteborg som arrangerades av Västsvenska kk. Han fick jättefin bedömning !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14-15 Sep.

         Katterna kvalade och stylade för SW 2013 i Norrköping. På torsdags kvällen smäller det till i min rygg, blir tvungen att avboka tävlingen och gråter stora krokodiltårar! Men katterna är lyckligt ovetande!! :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Sep.

         Vi hämtar vår avelshane  Coogan's Chukie Sullivan i Köpenhamn!

 

  September 2013

 

Karta
E-postadress
Om